Sunati-ne pentru detalii!

+40-730-023-999 

Sos. BUCURESTI-TARGOVISTE, nr. 201, Mogosoaia

Mutari si relocari
Mutari si relocari
Mutari si relocari
Inchirieri utilaje
Mutari si relocari

Relocari si mutari

mutari-relocariCompania SC DONLUX CONSTRUCT SRL efectueaza mutari – relocari de locuinte si sedii la nivel local, national si international.

Oferim servicii profesionale de transport marfa – relocari - mutari,  sedii firme - locuinte - efecte personele - birouri - echipamente IT, atat in tara cat si in strainatate. Firma noastra detine o gama variata de autoutilitare pregatite pentru operatiunile de mutare.

Va punem la dispozitie personalul necesar pentru demontare si remontare mobilier, executate la standarde de inalta calitate de catre echipe specializate. Asiguram pozitionare in functie de cerintele clientului, protejare pe timpul transportului asigurata de materiale adaptate in functie de fragilitatea obiectelor, atentie deosebita la fiecare obiect in parte.

Oferim servicii prompte, de calitate, profesionalism si eficienta la preturi avantajoase.

SC DONLUX CONSTRUCT SRL efectueaza:

  • Transport marfuri
  • Transport frigorific
  • Mutari firme
  • Mutari locuinte

Daca aveți nevoie de spațiu pentru a vă depozita bunurile, depozitul din Mogosoaia vă stă la dispoziție pentru toate bunurile dvs., inclusiv mașina, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Bunurile dvs. sunt protejate printr-un sistem de securitate modern și sunt depozitate în condiții optime.