Sunati-ne pentru detalii!

+40-730-023-999 

Sos. BUCURESTI-TARGOVISTE, nr. 201, Mogosoaia

Ridicari moloz de la domiciliu
Ridicari moloz de la domiciliu
Ridicari moloz de la domiciliu
Ridicari moloz de la domiciliu
Ridicari moloz de la domiciliu

Ridicari moloz de la domiciliu

ridicari-molozSocietatea noastra presteaza servicii de ridicare a deseurilor rezultate in urma modernizarii sau renovarii unui obiectiv.

Echipa noastra este formata din personal dinamic, pregatiti oricand pentru ridicare moloz acolo unde ni se cere. Suntem o echipa de profesionisti care va ajuta oricand, pentru a transporta orice!

Ridicare moloz cu autoutilitare de 3,5 tone sau prin containere cu volum de 7 metri cubi. Pentru moloz vrac rezultat in cantitate mai mare va recomandam serviciul de inchiriere container care poate stationa, astfel incat beneficiarul sa poata incarca tot molozul.

Punem la dispozitie personal care va ajuta la ridicarea molozului in saci, pe care ii incarca in autoutilitara si apoi ii transporta.


 

Alte servicii oferite

Demolari constructii

Prestam servicii de demolare constructii din zidarie sau confectie metalica. Pentru informatii sumplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon : 0730.023.999

Inchirieri utilaje

Societatea noastra va poate pune la dispozitie o gama larga de unelte si utilaje profesioniste. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati.

   

Ridicari moloz

Societatea noastra presteaza servicii de ridicare a deseurilor rezultate in urma modernizarii sau renovarii unui obiectiv.

   

Agregate balastiera

Furnizam agregate balastiera pentru nisip, pietris si balast.