Sunati-ne pentru detalii!

+40-730-023-999 

Sos. BUCURESTI-TARGOVISTE, nr. 201, Mogosoaia

Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora
Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora
Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora

Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora

Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora

Pentru schimbarea destinatiei unei cladiri este necesar un proces de dezafectare a acesteia, proces care necesita un echipament iscirizat si un personal specializat.

Va venim in ajutor cu  echipe de profesionisti cu experienta in domeniu, sustinuti de o baza tehnica avansata.

Activitatea de dezafectare se desfasoara in conditii de maxima siguranta si proptitudine.

De asemenea societatea noastra se ocupa si de salubrizarea  cladirilor dezafectate si transportul deseurilor rezultate.

Asiguram servicii de demolari, excavatii, terasamente, decopertari si dezafectari inclusiv transportul materialului rezultat din demolari, decopertari sau dezafectari.

Un aspect important este curatenia in urma demolarii, Donlux Construct  asigurand servicii complete pana la curatarea locului pentru a putea fi valorificat, fara nici o grija din partea proprietarului

Activitatea de dezmembrare este facuta in toate cazurile cu preluarea intregii cantitati de deseuri rezultate, atat de natura metalica, cat si de natura nemetalica( mase plastice, textile, hartii si cartoane, cioburi de sticla, cauciuc)

De asemenea, la cererea furnizorului, efectuam si lucrari de demolare zidarii si evacuare moloz, pentru care avem si utilaje specializate. Totodata am alocat o atentie deosebita ca lucrarile sa se efectueze in conditii sigure, eliminand riscul accidentarii personalului, a afectarii instalatiilor si cladirilor sau contaminarii mediului.

Lucrarile efectuate de noi sunt de calitate si de inalta tinuta profesionala, dezvoltate in baza unor proiecte de dezafectare intocmite de personal propriu si numai in cazuri speciale de firme de proiectare specializate. Activitatea firmei noastre este apreciata pozitiv de catre toti beneficiarii serviciilor pe care le prestam astfel incat nu am inregistrat pana in prezent nici un fel de reclamatii sau sanctiuni din partea tertilor sau autoritatilor.


 

Alte servicii oferite

Demolari constructii

Prestam servicii de demolare constructii din zidarie sau confectie metalica. Pentru informatii sumplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon : 0730.023.999

Inchirieri utilaje

Societatea noastra va poate pune la dispozitie o gama larga de unelte si utilaje profesioniste. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati.

   

Ridicari moloz

Societatea noastra presteaza servicii de ridicare a deseurilor rezultate in urma modernizarii sau renovarii unui obiectiv.

   

Agregate balastiera

Furnizam agregate balastiera pentru nisip, pietris si balast.