Sunati-ne pentru detalii!

+40-730-023-999 

Sos. BUCURESTI-TARGOVISTE, nr. 201, Mogosoaia

Constructii civile si industriale
Constructii civile si industriale
Constructii civile si industriale
Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale

constructii-civile-si-industrialeAvem o experienta relavanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale (hale productie si depozitare), cat si comerciale, precum si in zona office si rezidentiala (constructii case si apartamente).

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si simt de raspundere, care sa reprezinte atat interesele companiei nostre cat si interesele dumneavostra (clientilor nostrii).

Intrucat suntem o companie dinamica, deschisa si atenta la nevoiele clientilor nostrii, oferim o mare felxibilitate in ceea ce priveste modul de lucru cat si programul. Putem lucra in weekend sau cu program de noapte atunci cand nu este program de functionare etc. Incercam si credem ca reusim de fiecare data sa oferim un raport corect intre pret si calitatea lucrarilor si a colaborarilor.

Firma dispune de un parc propriu de utilaje şi echipamente de înaltă performanţă cu care poate executa la termen orice lucrare de construcţii fie ea de amenajări interioare - exterioare, infrastructură - suprastructură, sau construcţie completă.

Constructii industriale

Hale metalice de dimensiuni mici, medii si mari construite in baza unui proiect realizat in colaborare cu proiectantul.

Structuri cu stalpi prefabricate in fundatii tip pahar, structure metalice din profile sudate pentru ferme metalice, grinzi de rulare pentru pod rulant, inchideri cu panouri sandwich la pereti si acoperis supante cu structura BAR (stalpi din metal, armature rigide la plansee din table profilata, compartimentari in incinta cu panouri sandwich  si gips carton pe structura metalica cu vata minerala).

Amenajari exteriaore si drumuri de incinta, retele de canalizare, fosa septic, captare ape pluvial.